Har vært fraværende

Jeg har dessverre i en lengre tid vært fraværende på bloggen. Det er flere grunner til dette men en av de er at jeg for tiden flytter fra min hybel på Jarlsberg Hovedgård til ny hybel i Tønsberg sentrum.

En annen er at jeg lenge her fundert på hva jeg skal skrive… Det er liksom ganske rart, jeg har masse rart å skrive om, men samtidig skrivetørke.

Liten oppdatering ellers!

Nå har jeg da altså skrevet mitt første leserinnlegg i Tønsbergs Blad, noe som resulterte i at jeg ble kontaktet av NRK Vestfold som ønsket meg i intervju på radioen, deretter ble det skrevet en artikkel på NRK Vestfolds nettside. Neste uke, til onsdagen skal jeg tilbake til Tønsbergs Blad for å bli intervjuet der, og de skal lage en ordentlig artikkel av det.

Vidre skal jeg den 27.02.18 holde kurs om autismespekterforstyrrelser på Kysthospitalet for de ansatte (aner ikke hvor mange av de som skal være der).

Siden sist har jeg også blitt vara i styret til Autismeforeningen i Vestfold og nestleder i Tønsberg SV.

Det er ironisk, men jeg hater oppmerksomhet. Må nok si at det er en bieffekt av å stå frem i media, og noe jeg må tåle.

Tilbake så fort ting roer seg ned med flyttinga!

En kommentar om “Har vært fraværende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s