Tenke i bilder

I motsetning til nevrotypiske tenker jeg i bilder!

Bildet under illustererer hvordan et ord eller en setning for meg kan se ut. For i mitt hode er alt lagret i bilder… Jeg klarer ikke tenke i ord, dvs at når jeg gjør matte bruker jeg ulike visualiseringsmetoder på ark for å regne ut riktig svar. Jeg kan se mønster i bilder men ikke i ord. Når jeg hører en setning vil den ofte bli lagret som noe liknende dette, når jeg da siden skal huske hva som ble sakt tar jeg opp dette bildet i hode og husker dermed samtalen.

Skjermbilde 2018-01-10 kl. 09.40.01.png

 

Ja dette høres sikkert sykt merkelig ut, men for meg er det naturlig.

Det er mange fordeler ved det å tenke i bilder også, som at jeg aldri lager tegninger over noe men bare byger det ut fra eget hode. Jeg testkjører alt jeg lager i hode før jeg byger det, dermed blir det mindre jobb og kødd med testing og sånt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s